Sport, ontspanning en liefde. Het seizoen 2018 is begonnen!

 

SPORT

Dit jaar begon het seizoen vroeg, met Pasen ontvingen wij onze eerste groep. Een groep rugbyspelers uit Den Haag, bestaande uit 66 jongens van rond de 10/11 jaar met hun 14 begeleiders, 2 koks en de buschauffeur, goed voor in totaal 83 bedden.

Nu hebben we, inclusief de bedden van de appartementen, in totaal 58 slaapplaatsen, dus voor de overige jonge gasten hadden we veldbedden geplaatst in de toekomstige biljartkamer, welke nu een slaapzaal was geworden. Met 100 extra fleecedekens, zijn ze de nachten redelijk doorgekomen.

Het was een geweldig georganiseerde trip, de groep was in 4e verdeeld en iedere groep had zijn eigen programma. Ze hebben een wandeling gemaakt over de barrage, gespeeld bij de mini barrage en een groot vuur gemaakt op het voetbalveld en getraind op een veld bij het lac. Er hing de hele dag een varken aan het spit en toen deze bruin was hebben ze heerlijk gegeten met z’n allen. De volgende morgen vertrokken ze in alle vroegte richting Chalon sur Saone waar ze een rugbytoernooi speelden.

 

ONTSPANNING

De 2e groep die we mochten ontvangen was een Franse familie met kleine kinderen. En ondanks dat het vroeg in het seizoen was, hadden ze prachtig weer. 

Tevreden gasten, daar doen we het allemaal voor.

 

LIEFDE

En vandaag de 1e officiële groep van dit jaar, een Frans stel dat elkaar via internet heeft leren kennen geeft elkaar vandaag het “ja” woord en vieren dat met vrienden en familie op het zonnige terras met eten en drinken bij Residence de Panneciere.

Lief bruidspaar, wij wensen jullie een sprankelend feest en alle geluk voor in de toekomst!

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Bruidssuite in spe

December 5, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten

February 4, 2020

December 31, 2017

January 25, 2017

December 31, 2016

December 23, 2016

December 5, 2016

November 4, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

 Résidence de Pannecière - André & Caron TETTEROO - 

info@residencedepanneciere.com 0033(0)689671455