Oud en nieuw...

Oud en nieuw... We kijken even achterom om te zien wat er allemaal is gebeurd in 2016, en wat zal 2017 ons brengen?

Terugkijkend op afgelopen jaar kunnen we spreken van een topjaar.

2016 stond in het teken van verbouwen, vernieuwen, onzekerheid, ondernemen, hard werken en afwachten.

In september 2015 zijn we van start gegaan met de verbouwing.

Er moest een "nieuwe" keuken komen, dat was duidelijk.

In de voormalige keuken van het huis was het tot die tijd een opslagplaats, opruimen geblazen dus. Na veel breekwerk en opruimen was de ruimte klaar om te tegelen, zo'n 120 m2... en het leidingwerk aan te leggen om daarna de "budget"keuken te plaatsen.

Het budget voor de keuken was minimaal maar zoals altijd zoekt en vindt Caron via verschillende sites dat wat passend is (of moet worden gemaakt) voor de keuken.

Niet alleen de keuken maar ook de douches beneden en nog wat slaapkamers moesten nog worden opgeknapt. Het was een race tegen de klok geworden, maar uiteindelijk is het gelukt!

Mede dankzij velen die ons geholpen hebben, waarvoor nog dank!

Tijdens de verbouwing moest er natuurlijk ook gewerkt worden aan een website en was het een uitzoekerij waar we zouden gaan adverteren. We hadden inmiddels 10 verschillende sites maar de boekingen bleven uit. Tja, dan heb je straks een prachtig huis maar als het niet verhuurd wordt is dat best een dingetje... Via Belvilla kregen we onze eerste boekingen en inmiddels hadden we ook op de Franse markt een site gevonden die aansluit bij onze doelgroep. Dat bleek een schot in de roos en voor we het wisten hadden we heel wat boekingen staan. Vooral de Fransen weten ons te vinden. Veelal Parijzenaars maar ook de Belgen en een groep Nederlanders hebben uitbundig hun feestjes gevierd.

En ook het eerste bruiloftsfeest was een feit.

Met een varken aan het spit en zalm gerookt hebben de gasten een prachtig feest beleefd. De reacties op Facebook en op onze website zijn lovend, maar met kop en schouders sprong onze eerste recensie op de site van Belvilla er bovenuit waar we met een 9,4 werden beoordeeld. Daar zijn we dan ook best een beetje trots op.

Een topjaar dus, waar we met veel plezier op terugkijken! Voor 2017 hebben we nu al 14 boekingen staan, dus dat zal wederom wel goedkomen.

De verbouwing gaat gewoon door, op de 2e etage 2 wc's en 2 douches, een bruidssuite met eigen badkamer en beneden onze eigen linnenkamer. Genoeg werk aan de winkel en waarschijnlijk weer een race tegen de klok. Maar als je, zoals wij, van je hobby je werk kunt maken is niets te veel.

Wij willen jullie bedanken voor het volgen van onze sites op social media, de likes en reacties, dat doet ons goed. Maar vooral willen wij u een heel gelukkig, gezond en zonnig 2017 wensen!

Veel liefs van ons!

Caron & Judith

#oudennieuw #klussen

Uitgelichte berichten
Recente berichten