Bruidssuite in spe


December, een maand om binnen te klussen, net als januari, februari en maart overigens. Deze maanden is het te koud om buiten aan de gang te gaan, dus wordt er binnen flink geklust. Op de begane grond zijn de plannen om een grote wasruimte te maken, op de 2e etage worden wc's en douches gecreëerd en daar komt ook een bruidssuite!!!

Als je de foto's ziet kan je je niet voorstellen dat je daar straks een heuse bruidssuite aantreft. Er is dan ook nog heel wat werk aan de winkel, maar daar draait Caron haar hand niet voor om. Haar man André doet al het "onzichtbare" werk, zoals leidingen en afvoeren aanleggen. Samen zijn ze een gouden team!

De aanstaande bruidssuite, of Luxe suite

(de kamer is uiteraard ook te huur voor andere gelegenheden!) bestaat uit 2 kamers waar een kamer en suite van wordt gemaakt. Achter de schuifdeuren bevindt zich straks een badkamer met ligbad!!

Het budget voor de gehele verbouwing is erg laag. Net als de verbouwing van afgelopen jaar moet er met weinig geld iets bijzonders gecreëerd worden, maar dat is voor Caron geen probleem, zij is daar een meester in. Caron speurt het hele internet af naar leuk spullen die ze voor een prikkie op de kop tikt. Leuke meubels, gordijnen of een mooi vloerkleed scoort Caron op een brocante markt of de Emmaus (een tweedehands winkel in Frankrijk). Van weinig iets unieks maken, dat is haar kracht.

De suite krijgt een eigen terras met uitzicht op het pop-up zwembad.

De deur, hier op de foto, is een deur uit het pand,

maar heeft niet de uitstraling die past in het huidige interieur, daarom krijgt deze deur een metamorfose.

Benieuwd hoe de (bruids)suite er uit komt te zien? Volg ons dan op Facebook, hier plaatsen we regelmatig een blog, o.a. over de verbouwing. Tot de volgende blog! Hartelijke groet,

Caron & Judith Residence de Panneciere

#klussen #vakantiehuis #groepsaccommodatie #Bruiloft #bruidssuite

Uitgelichte berichten
Recente berichten