Najaar in de Morvan

Najaar.

Je zou het bijna niet zeggen deze dagen, maar het is herfst. Alhoewel, de bladeren verkleuren in prachtige tinten en vallen op de grond. ’s Avonds is het al vroeg donker en zitten we gezellig met kaarsjes aan in de kamer. Plannen worden gemaakt voor de vakantie voor 2017. (We hebben nog een leuke tip ;-) )

Dit jaar was het echt genieten geblazen die laatste maanden van de verhuurperiode met mooie zonnige dagen. Er is zelfs in oktober door onze gasten nog gebruik gemaakt van ons pop-up zwembad!! De laatste groepen hebben dan ook genoten van de kleurrijke natuur, al fietsend of wandelend. En 's avonds knapperde het hout in de kachels.

Veel leuke reacties hebben we mogen ontvangen van onze gasten (sommige hebben al geboekt voor volgend jaar) We kijken dan ook zeer tevreden terug op een 1e jaar verhuur van Vakantiehuis Panneciere.

Onze conclusie is dat het een groot succes is geweest!

Deze winter nog een verbouwing en eind april gaat de verhuur al weer van start.

#Morvan #Herfst #LacdePanneciere #vakantiehuis #groepsaccommodatie #Bourgogne

Uitgelichte berichten
Recente berichten